Chili sin carne – vegansk
Det behøver ikke altid tage en krig at lave lækker mad – denne chili sin carne er en vegansk opskrift der kun tager 15 minutter at lave.
Ønsker du at tilføje kød kan du nemt køre det i steppet hvor du tilføjer løg- så øges tilberedningstiden dog med yderligere 10 – 15 minutter.
Spicy chiligryde med bønner – vegansk
Ingredienser
- 1 spsk rapsolie
- 1 stk løg – hakket
- 3 stk hvidløg – fint hakket
- 2 tsk chilipulver – kan udelades
- 1 spsk spidskommen
- 1 tsk paprika
- 1 dåse Bønner -kidney
- 1 dåse Bønner- blandet
- 2 tsk tomatpure
- 300 g Ris – kogte
- 1 stk lime – kan udelades
Sådan gør du
- Kom olie i en gryde på medium varme. tilføj løg og blancher i 5 minutter under. tilsæt hvidløg og krydderier og kog i yderligere 2 minutter under omrøring.
- Tilsæt bønnerne, hakket tomater, grøntsags bouillon og tomatpuré. Lad det koge og dæk gryden med et låg og lad simre i 10 minutter på medium til høj varme under omrøring.
- Server med kogte fuldkornsris og og kom evt. lidt limesaft henover.