Skip to content
Ernæring og sundheds coach

Vores ernærings & sundheds Coach program dækker en række emner inden for ernæring, ernæringsvidenskab,  livsstil og funktionel medicin.

 Ernærings & sundheds Coach

Her vil  du lære om  kroppensfunktion, og berøre emner som mad, ernæring, madens funktion og dennes indvirkning på kroppen samt lære at sammensætte maden ud fra holistisk vinkel, vejlede inden for en holistisk tilgang til  sundhed uden brug af kostplaner og lignende og meget mere. 

Vi dækker også mere komplekse sundhedsemner, såsom tarmsundhed og det menneskelige mikrobiom, fordøjelsesproblemer, inflammation og antiinflammatorisk spisning, og kostvalg, sukker og hormonbalance, og meget mere.

Vi har en integrerende og holistisk tilgang til sundhed og velbefindende, omfavner og underviser i begrebet integreret ernæring.

Mad ændrer alt, men dit helbred bestemmes af meget mere end blot den mad, du spiser. Du skal også nære de områder af dit liv, der nærer din sjæl, såsom at fremme positive relationer, have en tilfredsstillende karriere og finde glæde og formål i livet for at kunne leve ud fra din essens. 

Hjælp andre eller optimer din egen livsstil – du har uanede muligheder 

Vi arbejder ud fra integrativ ernæring, integration af alle dimensioner af dit velvære for at skabe ægte sundhed, lykke og LANGVARIGE resultater.

Vi giver dig mulighed for at opdage din egen sundhedsfilosofi, herunder hvilke fødevarer og måder at spise på, der fungerer bedst for dig, så du bedst muligt også kan hjælpe andre.

Alles behov er forskellige, og det, der virker for én person, vil ikke fungere for en anden –dette er vores fundamentale vision i alt vi laver.

 Gennem vores uddannelse vil du udvikle din personlige tilgang som “Ernærings & Sundheds Coach” der ærer din unikke krop, og hvordan du anvender denne tilgang sammen med andre for at sætte gang i deres egen transformation.

Ernæring og Sundhedscoach:

OBS. du skal have bestået Nutrition coach eller kostvejleder for at kunne starte!

Du lære:

 • 🌸Holistisk tilgang til sundhed og krop
 • 🌸Mad som healer
  • Angst, stress, depression
  • Fertilitet
  • Diabetes, fedtlever, Cøliaki og meget mere
 • 🌸Madens indvirkning på vores mentale helbred
  • Gut / Mind connection
 • 🌸Hvorfor “grønt og frugt ikke er sundt for alle”
  • Diversitets forståelse – forskellige kroppe forskellige behov
  • Analysering af disse behov
 • 🌸Forskellige metoder at arbejde med kost
  • Lær dine unikke behov at kende
  • Lær at analysere andres behov
 • 🌸Hvordan påvirker Stress kroppen
  • Let stress håndtering

Ernærings & sundheds Coach-uddannelse er 100% online, så du kan læse når det passer dig.!

🍀Du har fuld support alle ugens dage

🍀100% online – læs når det passer dig.

🍀Små prøver under vejs for at sikre dit niveau.

🍀Afsluttende eksamen

🍀Certifikat for fuldførelse

🍀Du har 1 år fra du tilmelder dig til at færdiggøre uddannelsen.

🍀Mulighed for efteruddannelse inden for andre coaching områder, så som succescoach, stress coach og meget mere.

Din Ernærings & Sundheds coach uddannelse handler om at finde det, der begejstrer og inspirerer dig til at leve et liv, du elsker, og blive dit sundeste, lykkeligste jeg. 

Du får rig mulighed for at øve og anvende det, du har lært, herunder at eksperimentere med de værktøjer, du har brug for for at dele din viden med verden. 

Vores innovative Ernærings & Sundheds Coach er designet til at være en transformerende og en dybt personlig oplevelse for enhver studerende.

Lev et liv, der nærer din sjæl.

Du kan kun tage “Ernæring og Sundhed Coach” uddannelsen, hvis du allerede har Nutrition coach eller kostvejleder fra os eller anden institution og kan fremvise certifikat for fuldførelse,

Du har mulighed for at afdrage din betaling eller trække uddannelsen fra, hvis du har et CVR nr.

pris 19.999,- inkl. moms.

Afdrag over 6 måneder til 3.333,-

OBS. kan trækkes fra hvis du har cvr