Skip to content

Sundt og varigt vægttab

Vores værdier

Spis rigtig mad Spis rigtig mad
INGEN kostplaner INGEN kostplaner
INGEN restriktioner INGEN restriktioner
INGEN piller INGEN piller
Vane brydning Vane brydning

The First Step Coaching  af Elisabeth Munch & Atila Vieira, hjælper især familier med en travl hverdag med at  opnå et sundt og varigt vægttab, uden slankekure, kostplaner og madstress. Du skal altså ikke opgive alle dine livretter, fjerne slik og hygge eller til at handle i diverse special forretninger, eller til at lave en slags mad til dig selv og en anden til familien. Vi ser på din hverdag og jeres vaner og laver små ændringer, så I får et optimalt vægttab, uden at tilføje ekstra stress til hverdagen. Hvis ungerne kun vil spise pasta med kødsauce – så er det, det vi arbejder med.
Hvis du drømmer om madro,  og opnå en krop og et liv, du elsker, en på holdbar måde, uden at sige farvel til livskvalitet og livretter, så er du det helt rigtige sted.

Hvordan er det at være klient hos os?

Vores metode er intuitiv og simpel

Jo tættere på din nuværende, hverdag vi holder os, jo bedre og langtids holdbar resultater får du. Vi arbejder derfor både med dit mindset og dine vaner, så du løbende og stille og roligt, kommer ud af den onde cirkel du måtte befinde dig i – uanset om denne indebære overspisning, trøstespisning eller mangel på mad indtag igennem dagen. Du får support hele vejen og står derfor på intet tidspunkt alene. Alt tilrettelægges til dig og din hverdag, med job og evt. familie. Vi lægger sammen en strategi, arbejder med dit mindset og vaner og sætter både kortsigtede og langsigtede mål – så du kan opnå din krop og det liv du drømmer om.

Lidt fra bloggen

Klient resultater sundt og varigt vægttab

Vægttab vendt på hovedet

Forside

Du vil hurtigt opdage at vi gør alt en smule anderledes, end det du har set hos andre eller har læst om i medierne.

Vi gør ikke brug af “luk munden og let røven” metoder, ej heller kostplaner, eller restriktioner på HVAD du må spise – eller hvornår du skal spise.

Hos The First Step, er du vores omdrejningspunkt, dit helbred, dit sind og dit velbefindende er vores topprioritet, og vi lære dig alt det som kostvejlederen ikke vil have du skal vide.

For hos os er det vigtigt at du lære at styre din mad selv – både i form af, hvad du skal spise af forskellige mængder, og hvordan sammensætningen skal se ud på din tallerken. Men vi lære dig også at mærke mæthed – selvom du muligvis mener du ikke besidder denne evne, eller har en stopknap og ikke kan huske hvor du har lagt din rygrad.

Modtage vores “Selvkærligt vægttab” direkte i din indbakke

Tilmeld dig Selvkærligt vægttab, og start dit vægttab allerede i dag

Vi lover dig, at du har både stopknap og rygrad – du mangler bare de rigtige teknikker. 

Det er også her vægttabet går hen og bliver varigt. Det har aldrig været meningen at du har skulle følge en kostplan resten af livet – eller have yo yo vægt, kronisk forstoppelse, uregelmæssig cyklus, væskeophobninger, migræne, kronisk træthed eller hvad du måtte døje med.

Vi hjælper dig opnå et krop og sind i balance, så du kan stråle af selvtillid, elske dit liv og glæde dig til at stå op om morgenen.

Hvis du ikke er helt sikker på om vores metode er for dig, så tøv ikke med at booke en helt gratis samtale eller ansøge om opstart – uanset hvad skal du tale med en af os inden, så vi er sikre på vi kan hjælpe dig, hvad dine unikke udfordringer er og hvordan en eventuel plan vil se ud. Først derefter kan du starte hos os.

Ønsker du en prøve smagning, kan du altid tage vores “Selvkærligt vægttab” og hoppe med i vores gratis gruppe, hvor du lære os, og  vores teknikker bedre at kende og møder andre på samme rejse. 

Vi glæder os til at lære dig bedre og kende, og kunne hjælpe dig igang på rejsen til et sundt og varigt vægttab og, komme ud af selvsabotage negativ selvtale og dit mad fængsel.

Forside

Kickstart dit vægttab Se vores gratis tilbud

Gratis snack hæfte

Få fingrene i vores gratis snack hæfte, hvor du får 7 syndige snacks. 

Et mellem måltid er altid godt, og en snack er altid lækker.

Her får du vores 7 bud, på lækre snacks, der kan hjælpe dig med at holde sukkertrangen nede.

Gratis snack hæfte

Få fingrene i vores gratis snack hæfte, hvor du får 10 snacks til 100 kalorier.

Et mellem måltid er altid godt, og en snack er altid lækker.

Her får du vores 10 bud, på lækre snacks, der kan hjælpe dig med at holde sukkertrangen nede.

Gratis webinarer

Gratis webinar - Spis dig til sund og smuk hud + BONUS

Her kan du se vores gratis webinar, om hvordan du spiser dig til “ung og smuk hud”
Få tips og tricks til, hvad du skal spise for at få SMUK hud.
Læs mere

Gratis webinar - STOP overspisningen og slip ud af dit madfængsel

Her kan du se vores gratis webinar, med teknikker der hjælper dig til at stoppe overspisning. Vi anvender denne teknik til vores klienter og resultatet taler for sig selv
Læs mere 

Få flere opskrifter og gratis viden fra bloggen