Skip to content

Lidt om os Bag The First step

Hej dig og velkommen til.Først og fremmest tusind tak for din interesse for, hvem vi er – det betyder meget for os,  at du har besøgt vores side, uanset om du er klient, eller blot lidt nysgerrig på vores koncept.

Bag The First Step finder du først og fremmet mig – jeg hedder Elisabeth og jeg har bygget The First Step op fra bunden, efter  mine egne frustrationer omkring mad og vægt ENDELIGT sluttede. Jeg har selv prøvet alle former for diæter og kure  og har prøvet samtlige kostplaner uden held. Da jeg endeligt selv formåede at knække koden, valgte jeg at tage min første coach uddannelse: Nutrition coach, dette gav mig et fint indblik i madens og kroppen virkning – men da jeg er møg nysgerrig af natur har en uddannelse aldrig været nok. Jeg har udover nutrition coach også følgende uddannelser: Succescoach, livscoach, og Meta kognitiv terapeut. og så er jeg NØRD – jeg elsker biologi og er dybt fascineret af kroppen 

vidste du f.eks. at hvis du drikker alkohol, så fedtforbrænder du ikke i 36 timer efter indtagelse?? – vildt ikke.


Privat er jeg mor,  til en skøn dreng  og forlovet med Atila, (som du vil møde hvis du kigger med på youtube, eller henter et træningsprogram) jeg har The First Step og Succescoaching, jeg er uddannet markedsførings økonom, multimedie designer og har en bachelor i digital koncept. Planen er at stille op i bikini fitness i 2022 – 3 gang er lykkens gang ikke?? – hvis du vil følge denne rejse, må du hoppe ind på vores youtube, hvor du kan følge min rejse til scenen, du finder også interviews med klienter, og træningsvideoer.Om Os
Om Os

Mit værdi sæt når det kommer til vægttab?

Jeg går ikke ind for kostplaner, da de efter min mening gør mere skade end gavn – et varigt vægttab opnåes sjælendt ved at fjerne fødevare vi holder af. Med mindre du selvfølgeligt er allergisk – men det er også den eneste årsag til at fjerne mad.

Jeg brænder for at lære mine klienter at styre deres mad selv. Jeg lære dig teknisk set det som kostvejlederen ved og bruger når denne laver en kostplan.

Du kommer til at lære at sammensætte din mad korrekt, du spiser mad som du kan lide og som du altid har spist – dvs. ingen special forretninger og ingen restriktioner.

Døjer du med sukkertræng / snackeri, er det oftest et tegn på at det du spiser i løbet af dagen ikke giver dig det du har behov for – og det er her jeg kommer ind. Jeg lære dig hvad din krop har behov for, og hvordan du sammensætter din mad rigtigt ud fra det du allerede spiser.

Vidste du at sukker trang og snackeri stopper efter 14 dage med rette kost?

Jeg har fokus på den mentale udvikling, så hvis du døjer med følelsesmæssig spisning, overspisning eller underspiser – eller har du tendens til at spise på automatikken? – så er det det du har får redskaber til.

Jeg har dagligt kontakt med alle mine klienter i hverdagene – for i weekenden tænker ingen af os på vægttab, der nyder vi livet og slapper af og lader op til en kommende uge.

Dette betyder også at du har mulighed for at få hjælp lige når udfordringen rammer. Vi er her altid til at svare på spørgsmål.

Hvis du er interesseret i at høre mere er du velkommen til at booke en gratis og uforpligtende samtale  lige her: Book gratis samtale

Om Os

Den anden halvdel af The First Step

 

Jeg hedder Atila og jeg er fra Brazilien, jeg har dyrket Capoeira siden jeg var 12 og har rejst rundt i hele europa og undervist. Jeg har yderligere dyrket jiu jitsu, boksning og stillet op i Mens physique og træner styrketræning hver dag.

Jeg er uddannet Fitness instruktør og personlig træner

Jeg elsker at undervise andre i at træne og bruge kroppen inden for de muligheder de har. DVS. har du skader eller andet kan du sagtens nå dine resultater, træningen skal blot tilpasses til dig – så du ikke får flere skader og undgår uheldigt slid.

Privat er jeg  far, leder og hjælper min forlovede ( Elisabeth) her i The First Step.
Du vil møde mig, hvis du kigger på youtube eller booker en personlig træning eller har anskaffet et af vores træningsprogrammer.

Jeg står klar til at svare på alle spørgsmål du måtte have ang. krop og bevægelse / træning og. har du et ønske om at skulle på scenen i Bikini fitness eller mens physique, så hjælper jeg gerne med det. Du kan booke en gratis og uforpligtende samtale lige her:
Book gratis samtale

Hvad er Capoeira?

Capoeira er fællesnavnet for en brasiliansk kampsport og kan udføres af både store og små.Det indeholder både Grundtrin a la dans, akrobatik, spark og musik

Capoeira styres af musikken som man følger. Ændres musikken ændres dansen (kampsporten)Capoeira er god til at styrke koordineringsevnen, hjernen i form af musik og bevægelse, samt sammenholdet i gruppen og disciplinen der følger denne stilart.
vi håber på at vi på sigt kan tilbyde Capoeira hold til både børn og voksne.

Besøg vores webshop Her finder du viytaminer og mineraler