Skip to content
Selvkærligt vægttab

Hej! Velkommen til vores “Selvkærligt Vægttab”


Her får du en smagsprøve på nogle af de teknikker jeg anvender med mine klienter.

Det selvkærlige vægttab er til dig der er hård ved dig selv, har tendens til negative tanker og har en sort hvid tankegang når det kommer til mad. Det er også til dig der har prøvet ALT uden held.

Det primære fokus i det selvkærlige vægttab, er at fjerne fokus fra mad, over på at arbejde med ens vaner og ens måde at se sig selv og omverdenen på. vi arbejder her med det mentale og sen selvkærlig tilgang til vægttabet.

Dette er meget ulig hvad du ser alle andre steder. Dette er nemlig ikke en “luk munden og let røven metode” det er ej heller et quickfix.

Dette vil lære dig at forstå sammenhængen mellem krop og sind og gøre det lettere for dig at lytte til din krops behov, så du får skabt en balance.
det er denne balance der sikre at du taber dig men også at du holder kiloerne af på sigt.

Hvordan fungere det?

Du tilmelder dig vores selvkærligt vægttab her under – du vil derefter modtage en RÆKKE emails, med vigtigt viden som du skal bruge på din rejse. – så husk at læse dem alle ( der er GULD i de mails og du får det til 0 kr!!), så du får mest muligt ud af dit selvkærligt vægttab Når du har tilmeldt dig, så hop ind i vores gruppefacebook du finder gruppen her  på facebook gruppen vil jeg afholde lives, der hjælper dig med at få endnu mere ud af din deltagelse, og du vil også her skulle dele de stillede opgaver – bare roligt de tager kun 5 minutter og du deler kun i det omfang du har lyst.

 

Step 1:

Først skal du tilmelde dig det selvkærlige vægttab, så du modtager de emails der skal hjælpe dig igang og være med til at give den viden du har brug for:

Step 2.

Følg vores facebook side her

Step 3:

Hold øje med din mail, du har allerede første email på vej og skynd dig derefter ind på facebook, vi starter lige om lidt 😀

Step 4:

Book evt. en gratis og uforpligtende samtale, så du kan få hjælp der matcher dit behov.

Jeg GLÆDER mig til at se dig i gruppen og hjælpe dig igang med dit selvkærlige vægttab 😍

Hvad har tidligere deltagere sagt? *****