Skip to content

Stop overspisning og slip ud af dit madfængsel Webinar

Er du træt af at spise på dine følelser? 
Føler du dig fanget i et madfængsel og bruger du alt for meget energi i løbet af en dag på at tænke på mad?
Har du prøvet alle diæter og kure du kan komme i tanke om? 

Så er dette webinar for dig. Her får du nogle af de tips og tricks jeg bruger med mine klienter på daglig basis. Disse teknikker virker! 

Så hvis du  er klar til at forbedre dine vaner, at lærer dig selv bedre at kende og slippe af med overspisningen.

Så tilmeld dig herunder, og modtag vores nyhedsbrev med en masse gratis viden, og få samtidig fuld adgang til webinaret.

”Det er slet ikke til at fatte. Jeg har for første gang i 20 år RO. jeg bruger ikke al min tid på at tænke på mad. Jeg nyder stadig kage og slik og jeg taber mig stadig – hvem havde troet det skulle være muligt.” – Helene

Stop overspisning og slip ud af dit madfængsel

Sund og varigt vægttab forløb

Husk at du ikke behøver at gøre det alene, jeg vil hjertens gerne hjælpe dig med at opnå dine drømme og hjælpe dig igennem de udfordringer du må have. Så kontakt mig endelig hvis du vil vide mere om forløbet sundt og varigt vægttab.

 

Du kan som Ninette, på kort tid have sluppet tankerne om mad, og samtidigt have tabt 30 kg. Dette har hun gjort uden at fjerne mad hun elsker, uden restriktioner, uden piller og uden pulver. Ninette har deltaget på vores “Sundt og varigt vægttab” forløb, som bliver skræddersyet til den enkelte.

Eller du kan som Pia,  der havde det største sødetand og en manglende rygrad, der tog en masse diabetes medicin hverdag, til nu slet ikke at behøve medicin. ( har du diabetes 2 kan det ikke ændres men medicinindtaget kan minimeres)

Eller du kan som Helene, der har kæmpet med vægten, forstoppelse og væske i kroppen i over 20 år, opleve at vægten pludseligt rasler af.

Stop overspisning og slip ud af dit madfængsel

Klient resultater