Skip to content

træning

Om du skal tabe 5 kg eller 120 er du hjerteligt velkommen. Vi tager udgangspunkt i dig og dine ønsker og alt tilpasses til dig og din hverdag.
– velkommen til et vægttab uden kostplaner, uden restriktioner og massere en selvudvikling.

hvad kan vi tilbyde?

Online træning 

Hver tirsdag kl 10, holder Elisabeth online træning via zoom. 
Det kræver ikke udstyr for at være med, men jeg anbefaler at have en yogamåtte som underlag. 

Du vil få afgang til alle
træningsvideoer, hvis du ikke har mulighed for at deltage live.
49 kr pr måned

Fullbody program

Til dig som træner selv, men mangler inspiration til øvelser. Har vi nu lavet et fullbody program med videoguides som du kan bruge i dit lokale fitnesscenter. 

Personligt program

Ønsker du et personligt træningsprogram der tager hensyn til skader eller ønsker til f.eks. specifikke mål som booty, ryg, overkrop etc.

Så book en uforpligtende samtale, så ser vi, hvad vi kan gøre for dig.

Personlig træning få et skræddersyet forløb og bliv hold i hånden hele vejen

Vil du bygge styrke?
vil du stramme op
vil du stille op?
Har du skader der skal genoptrænes?

Bor du på sjælland ?

Så kan vi nu tilbyde personlig træning med Atila
 

Book en uforpligtende samtale og fortæl mere om dit behov. Sammen vil i ligge en plan for hvordan du bedst når dine mål. Samtalen er uforpligtende og kan til enhvertid afmeldes.

Atila Bonfim Vieira

Fitnessinstruktør og personlig træner med over 20 års erfaring indenfor træning og kampsport. Få cirkelsparket din træning til det næste niveau.

Jeg hedder Atila og jeg er fra Brasilien, jeg har dyrket Capoeira siden jeg var 12 og har rejst rundt i hele europa og undervist. Jeg har yderligere dyrket jiu jitsu, boksning og stillet op i Mens physique og træner styrketræning hver dag.

Jeg er uddannet Fitnessinstruktør og personlig træner og har arbejdet i blandt andet i Fitness World og SATS og glæder mig til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Jeg elsker at undervise andre i at træne og bruge kroppen inden for de muligheder de har. DVS. har du skader eller andet kan du sagtens nå dine resultater, træningen skal blot tilpasses til dig – så du ikke får flere skader og undgår uheldigt slid.

Du vil møde mig, hvis du kigger på youtube eller booker en personlig træning eller har anskaffet et af vores træningsprogrammer. Jeg står klar til at svare på alle spørgsmål du måtte have ang. krop og bevægelse / træning og. har du et ønske om at skulle på scenen i Bikini fitness eller mens physique, så hjælper jeg gerne med det.

Træning

Online træning

TIRSDAGS LIVE TRÆNING ! HVER TIRSDAG KL 10.


Husk at hvis du ikke har mulighed for at deltage live, kan du altid se optagelsen senere når du har tid. Træningen uploades i en lukket facebookgruppe, hvor du vil få adgang til ALLE videoer, så du kan træne når det passer dig.

Træningen kræver intet udstyr – men en yogamåtte anbefales.
Træning vare 45 minutter fra start tilslut og alle kan være med uanset niveau og størrelse.

Træningen foregår via zoom hver tirsdag kl 10
– zoom er gratis, har du brug for hjælp så skal du endeligt sige til. 

Tilmeldingen er et løbende abonnement og kan afmeldes til enhver tid, der gives ikke penge tilbage for den igangværende måned og du vil have adgang til gruppe og video indtil måneden er udløbet.
Det koster 45 kr om måneden at deltage


Til træningen taler vi også om, de mentale fordele ved bevægelse, stress håndtering og meget andet.


vi har det altid mega sjovt til træningen og du er velkommen uanset om du lige har været gravid, ønsker opstramning, eller decideret vægttab

Jeg glæder mig så meget til at træne med dig.

Se et kort klip fra en 45 minutters træning her.

se vores kommende events er du stadig ikke helt klar til et længere forløb? Så meld dig på et af vores events her under