Skip to content

Vægttab

Om du skal tabe 5 kg eller 120 er du hjerteligt velkommen. Vi tager udgangspunkt i dig og dine ønsker og alt tilpasses til dig og din hverdag.
– velkommen til et vægttab uden kostplaner, uden restriktioner og massere en selvudvikling.

Vores værdier

Vanebrydning 

Vi går ind for at lærer det mentale i et vægttab, ikke bare en kostplan, men rent faktisk give dig værktøjer der kan hjælpe dig med at holde den nye livsstil – og dermed opnå en varig succes

ingen-kostplan

Ingen kostplaner 

  • Vi tror ikke på kostplaner på den lange bane
  • Vi vil meget hellere lære dig at spise sundt og varieret

Ingen restriktioner

  • Her er intet forbudt
  • Du må spise alt
  • Du behøver ikke lave seperat mad til dig og familen

Det får du i et forløb hos os

The First Step

Afklarende samtale. Før du kan starte skal vi altid have en samtale – dette gør jeg  for at sikre at jeg KAN hjælpe dig og få et indblik i hvad dit behov er og hvad du evt. Kæmper med samt om der er sygdomme eller skader der skal tages hensyn til.

Step 2

Hvis du vælger at deltage på et forløb har jeg behov for at kende dit daglige indtag og dine vaner – du vil derfor skulle skriv ned hvad du spiser og drikker i 3 dage – så vi har noget at gå ud fra

Step 3

Nu starter det sjove – jeg går nu igang med at rette din mad til ud fra alt det du spiser og drikker på daglig basis. Så du kan opleve at tabe dig UDEN brugen af kostplaner og uden at fjerne mad du elsker. Dette betyder at der er plads til både morgenbrød og kage eller slik eller date nights eller hvad du måtte have som en del af din uge. Jeg går ikke ind og fjerner alt muligt.. Jo du ville tabe dig hvis vi gjorde men udfordringen er at når du så begynder at spise det igen vil du tage på – og så er du jo ligevidt- derfor skal vi lære at tabe os mens vi spiser så tæt på det vi plejer og det skal ligge så tæt på dine nuværende vaner som det plejer

Vægttab

Step 4

Vi har igennem hele forløbet dagligt kontakt hvor jeg tjekker ind med dig alle ugens dage undtagen i weekenden her holder vi alle fri – fri fra vægttab fri fra arbejde. Dette lære dig også at få balance imellem at du altså ikke skal tænke på at tabe dig HELE tiden, men vil tabe dig stille og roligt og stadig kunne nyde livet og tage til f.eks, fødselsdag uden dårlig samvittighed.

Step 5

Hvis du har udfordringer med stress, angst, depression, følelsesmæssig spisning og / overspisning, vil du også få teknikker til at håndtere dette lige når det melder sig.-  Du skal altså ikke vente til fredag med at få hjælp som man skal hos så mange andre coaches. Her skriver du til mig når der er noget der melder sig, så du kan få hjælp med det samme. Du får altid svar inden for få minutter mellem 8- 15 og derefter kan der godt gå lidt men jeg svare altid 

Vægttab

Step 6

Forløbet vare 3 måneder og på de 3 måneder lære jeg, dig alle de teknikker kostvejlederen ikke vil have du skal kende – samtidigt med vi arbejder med det mentalt så følelsesmæssig spisning / overspisning eller andre dårlige vaner slipper og du kan stråle af selvstillid og overskud og vigtigst HOLDE VÆGTEN efter endt forløb.

Den daglige kontakt sikre at du får den hjælp du har brug for, når du har brug for den. Du skal altså ikke vente flere dage på svar.
Dette betyder også at, hvis du har en dårlig dag, så kan vi gribe det i opløbet så en dårlig dag ikke bliver en dårlig uge.

Step 7

Du må selvfølgeligt gerne blive hos mig længere end 3 måneder – men den tager vi når du er ved at nærme dig din afslutning.

Klient resultater

Er du klar til at komme i gang?

Vi står klar til at hjælpe dig, ligemeget hvad det mål er. Om det er ønsket om en sundere livsstil, et større vægttab eller måske en stærkere krop, så kan vi hjælpe dig videre mod dit mål. Husk vores værdier, ingen sure kostplaner og domme restriktioner, men bare stærk vanebrydning.

Dette giver altid de bedste resultater på den lange bane, så ring og få en uforpligtende samtale, så kan vi sammen gennemgå hvad der er det helt rigtige forløb for dig.

Husk, med et forløb hos os holder vi dig i hånden hele vejen til dit mål gennem daglige samtaler og værdifuld sparing, så hold dig ikke tilbage, vi skal nok hjælpe dig i mål.

ellers kan du kigge på vores selvkærligt vægttab bootcamp

Hver tredje måned holder vi en helt gratis bootcamp om selvkærligt vægttab, så hvis du vil med på rejsen næste gang, så husk at tilmelde dig, så du kan nå at få plads næste gang.

På bootcampen får du en smagsprøve på nogle af de teknikker jeg anvender med mine klienter, og hører om hvordan de kan hjælpe dig.

Det selvkærlige vægttab er til dig der er hård ved dig selv, har tendens til negative tanker og har en sort/hvid tankegang når det kommer til mad. Det er også til dig der har prøvet alt uden held.

Det primære fokus i det selvkærlige vægttab, er at fjerne fokus fra mad, over på at arbejde med ens vaner og ens måde at se sig selv og omverdenen på. vi arbejder her med det mentale og sen selvkærlig tilgang til vægttabet.

Hvem er vi?

Vægttab

Elisabeth Louise Munch

Bag The First Step finder du først og fremmet mig – jeg hedder Elisabeth og jeg har bygget The First Step op fra bunden, efter  mine egne frustrationer omkring mad og vægt ENDELIGT sluttede. Jeg har selv prøvet alle former for diæter og kure  og har prøvet samtlige kostplaner uden held. Da jeg endeligt selv formåede at knække koden, valgte jeg at tage min første coach uddannelse: Nutrition coach, dette gav mig et fint indblik i madens og kroppen virkning – men da jeg er møg nysgerrig af natur har en uddannelse aldrig været nok. Jeg har udover nutrition coach også følgende uddannelser: Succescoach, livscoach, og Meta kognitiv terapeut. og så er jeg NØRD – jeg elsker biologi og er dybt fascineret af kroppen 

Atila Bonfim Vieira

Fitnessinstruktør og personlig træner med over 20 års erfaring indenfor træning og kampsport. Få cirkelsparket din træning til det næste niveau.

Jeg hedder Atila og jeg er fra Brasilien, jeg har dyrket Capoeira siden jeg var 12 og har rejst rundt i hele europa og undervist. Jeg har yderligere dyrket jiu jitsu, boksning og stillet op i Mens physique og træner styrketræning hver dag.

Jeg er uddannet Fitnessinstruktør og personlig træner og har arbejdet i blandt andet i Fitness World og SATS og glæder mig til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Jeg elsker at undervise andre i at træne og bruge kroppen inden for de muligheder de har. DVS. har du skader eller andet kan du sagtens nå dine resultater, træningen skal blot tilpasses til dig – så du ikke får flere skader og undgår uheldigt slid.

Du vil møde mig, hvis du kigger på youtube eller booker en personlig træning eller har anskaffet et af vores træningsprogrammer. Jeg står klar til at svare på alle spørgsmål du måtte have ang. krop og bevægelse / træning og. har du et ønske om at skulle på scenen i Bikini fitness eller mens physique, så hjælper jeg gerne med det.

Vægttab