Velkommen til dig der ønsker vægttab

sundt vægttab


Velkommen til, uanset om du er kvinde eller mand, har familie eller lever dit bedste single liv. 

Du har muligvis på nuværende tidspunkt prøvet alt!! Uden varig succes – du har muligvis tabt dig, og så taget på. Eller også har du tabt dig og er gået i stå. Det kan også være du, hvis du er kvinde, har været gravid og gerne vil tilbage til noget der minder om din tidligere krop.
Du har muligvis allerede prøvet  at tælle kalorier og samtlige kostplaner, Keto, LCHF, Pulver, piller, at fjerne alt slik, 5:2, paleo diætister, online forløb og måske endda  piller købt på det sorte markede…. Alt sammen uden held eller langvarige resultater.

Vi hos The First Step Har det som vores primære mission at ændre din måde at se din vægttabsrejse på og vise dig en vej der ikke kun giver et vægttab her og nu, men et langvarigt og succesfuldt vægttab, hvor du kan holde vægten selv.

Hvis vi kigger på medierne, så er vægttab altid “luk  munden og let røven” “drop sukker, hvidt brød “ – og smid din livslyst i skraldespand sammen med chokoladen eller hæld den ud i afløbet sammen med rødvinen. 

Det er præcis denne måde at tænke på der gør vægttab, så usundt og også uholdbart,


Vi hos The first step, tilpasser vægttabet til dig, og ikke dig til vægttabet. Det betyder også at vægttabet skal ligge så tæt på din nuværende livsstil som muligt. Vi arbejder både med det det mentale, så du får værktøjer til at styre overspisning / følelsesmæssig spisning / hvis du intet spiser i løbet af en dag for så at spise til du signer  / hvis du generelt spiser for lidt, samtidigt  med at vi kigger på HVAD du spiser når du spiser.

Det er så vigtigt at vi ikke hiver tæppet væk under os selv, når vi ønsker at tabe os. Vi starter med små ændringer og bryder stille og roligt gamle vaner og bygger videre på din succes, så du ikke bare taber dig her og nu, men lære vores teknikker så du kan holde vægten på sigt! Dette betyder også at du på bare 3 måneder har lært alt der skal til for du kan styre din vægt i fremtiden.

Vore største stolthed er at lære dig alt det, kostvejlederen ikke ønsker du skal vide, så du kan selv. Samtidigt med vi bryder dine gamle vaner der fastholder dig i et usundt mønster.

For du fortjener at lykkes med dit vægttab, og stråle af livssglæde.

Vi har fuld forståelse for at du måske nu sidder og tænker “ja ja det er meget godt, men jeg har forsøgt så mange gange uden at lykkes” og det skyldes at de metoder du har fået præsenteret ikke passer til dig, det er altså ikke dig der er noget galt med. Vi har daglig kontakt med vores klienter, HVER dag – undtagen i weekenden for der holder alle fri fra vægttab – ja også dig.

Book en uforpligtende samtale og hør mere om hvad vi kan gøre for dig – samtalen er gratis og uforpligtende

Du kan booke den lige her

I en samtale vil vi også spørge ind til eventuelle sygdomme og skader, der skal tages hensyn til og vi forbeholder os retten til at afvise, hvis vi ikke mener vi kan hjælpe.Hvis du stadig ikke er helt klar på at slippe kostplanerne , så. kan du hente vores gratis kostplan her – så du kan komme igang. 

Men husk nu, kostplaner giver kun en midlertidig løsning, og hjælper dig ikke med at styre din mad selv.


Se tidligere klienters resultater:

OBS. husk at de resultater der ses på denne side, udelukkende svare til klientens egen indsats, og vi kan ikke garantere dig samme resultater, uden at have talt med dig og uden at have dig i vores “sundt og varigt vægttab” forløb. Husk der ikke findes noget quick fix – hverken i form af piller eller pulver.! Der er kun en langvarig løsning, og det er en langvarig strategi der matcher dit liv og dine behov.Læs mere om vore sundt og varige vægttab her der kan du læse mere om hvad vores forløb indeholder, og hvad du kan forvente